Webontwikkeling

Ben je op zoek naar een website voor je bedrijf of voor jezelf? Heb je al een website en wil je die verbeteren of vernieuwen? Wij zijn experts op het gebied van webontwikkeling met ruim een decennia aan ervaring. Netpulse is een software bedrijf en full service webontwikkeling bureau gevestigd in de regio Arnhem. Websites die door ons geleverd worden zijn zorgvuldig samengesteld met de nieuwste technieken en worden voorzien van een gebruiksvriendelijk en doordacht grafische vormgeving. Wanneer je bijvoorbeeld door deze website navigeert, zie je al snel dat de overgang van pagina tot pagina soepel verloopt en dat er vrijwel geen laadtijd bij komt kijken, dat is niet alleen een fijne gebruikerservaring, maar werkt tevens conversie verhogend. Vandaag de dag is het minstens net zo van belang om een site te hebben die overzichtelijk is en fijn werkt op mobiel en tablet. Daarom is elk grafisch ontwerp die wij leveren "Responsive", hierdoor past de grootte van het scherm zich automatisch aan op verschillende apparaten.Deel jouw visie

Jouw visie is het startpunt voor de website. Wanneer wij bekend zijn met het plan dat je hebt, starten wij aan het ontwerpproces, daarbij hoort onder andere een grafisch ontwerp dat efficiënt aansluit bij de visie / ideeën die je met ons hebt gedeeld. Vervolgens zetten wij dit grafische ontwerp om in een volledige website / applicatie die gemakkelijk door jou is aan te passen. Voor het beheer van je website kan je kiezen tussen onze eigen hypermoderne NCMS of het veel gebruikte Wordpress.

Websites

Wat wordt verstaan onder het woord website is ieder jaar weer anders. Niet alleen zijn we overgegaan naar mobile first, maar wordt duidelijk dat websites steeds meer beginnen te lijken op online applicaties. Daarom behandelt Netpulse web-gerelateerde projecten als online applicaties. Onze webapplicaties kunnen dan ook in staat gesteld worden om offline te functioneren, bijvoorbeeld als desktop applicatie of als app op uw smart-tv.Tip: Navigeer eens door deze webapplicatie en ervaar het verschil met websites van concurrenten.

tarieven


Netpulse CMS

Het Netpulse CMS of NCMS is het op maat gemaakte Content Management Systeem (CMS) dat wij bieden voor het aanpassen van de inhoud van uw website. Het grote verschil met andere CMS systemen is dat je alles rechtstreeks kunt aanpassen en de pagina die je wilt aanpassen niet hoeft te verlaten, je ziet dus direct het eindresultaat! Dit werkt niet alleen intuïtief, maar bespaart je ook nog eens tijd. Het NCMS systeem wordt mogelijk gemaakt door Rapid engine ©.