Appontwikkeling


Werk samen met Netpulse om jou idee om te zetten in een stabiele moderne app! Apps zijn er in alle soorten en maten. Wij stellen aan de hand van jouw vraag een app samen met de meest recente en bewezen technieken.

Daarnaast denken wij ook op creatief én commercieel vlak met je mee. We houden jouw ideeën en wensen als leidraad in het proces, beginnend bij het initiële idee, het ontwerp, de ontwikkeling, de testfase, de publicatie én het onderhoud.

Crossplatform

Apps die wij ontwikkelen zijn standaard geschikt voor meerdere platformen ( Android, Windows, iOS ), tenzij je een reden hebt om voor één specifiek platform te gaan. In de meeste gevallen kunnen we dit realiseren door eenmalig code te schrijven op basis van Xamarin of React Native. Met deze frameworks is het mogelijk om in relatief korte ontwikkeltijd een app te maken voor alle grote platformen. Daarnaast bieden we ook verschillende mogelijkheden aan voor webapps, dit zijn websites die zich gedragen als een app.


Heb je interesse in een crossplatform-app? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.